9. turnaj AFL

26.02.2012 08:30

Výsledek

Po nepovedných zápasech ve skupině jsme se dokázali probudit k výborným výkonům a dokráčet až do finále, ve kterém jsme porazili Koní hlavy a získali tak náš první prvoligový turnajový titul. Podrobnosti v reportáži.

Pozor, změna!

Vzhledem k odhlášení týmů DODA a Kössa se mění systém tohoto turnaje, zúčastní se ho pouze zbylých šest týmů. Začínáme o hodinu dříve oproti zde původně avizovanému začátku, tzn. první zápas nás čeká v již v 8:30 proti Bíteši. Příjemnou změnou snad budou kratší čekací doby mezi zápasy, i když ve skupině si i přesto budeme muset počkat na zápas s Koními Hlavami na 10:30.

Sraz předpokládám v 7:30 u kostela.

Aktualizace

Protože sem skoro nikdo nepíše, jestli pojede nebo ne, i když je ještě celkem čas, tak aspoň něco ze zákulisních spekulací:

Jedou: Vlastík, Petr, Tom, Radek, možná na chvíli i Bohdan, do brány Jindra, Filip

Nevím: Tom Jarý

Nejedou: Franta, Ondra, kamoš Toma Jarýho

Preview

26. února zavítáme podruhé (a v této sezóně naposledy) na nevyzpytatelnou halu v Bohunicích. První zápas odehrajeme o půl hodiny později než na posledním turnaji, tedy v 9:30. Soupeřem nám bude Bíteš, která se jistě bude chtít poprat důležité body. Dále nás prověří Koní hlavy a DODO, ovšem přesný čas těchto zápasů není znám a přepodkládám, že do začátku turnaje ani nebude. Do diskuze prosím pište, zda jedete nebo ne, ať vidíme, jaká se nám rýsuje sestava.

Sraz předpokládám v 8:30 u kostela.

—————

Zpět