Haluzáři

19.03.2015 21:58

Také třetí přátelák v sezóně jsme odehráli proti Haluzářům. Z časových důvodů už asi nepočítejte s podrobnější reportáží, nicméně alespoň pár shrnujícíhch řádků si tato událost jistě zaslouží.

Do pole jsme byli akorát čtyři, jmenovitě Šafík, Tomáš, Petr a Vlastík, gólman byl uloven Šafíkovými skauty patrně v tišnovských vodách. Haluzářům přišel jen pár minut po prvním hvizdu rozhodčího šestý hráč do pole, a tak měli možnost hned ve dvou zároveň regenerovat síly na střídačce. Přesto jsme ale otěže zápasu třímali ve svých rukou my, když jsme si od začátku budovali velmi dobrý náskok. Naštěstí pro nás se nehrálo v nijak extrémním tempu, a tak se dalo v rámci možností fyzicky vydržet až do konce. Tam nám síly přeci jen ubývaly a asi i díky tomu dokázali Haluáři alespoň částečně zkorigovat skóre, ovšem to i tak vypadá poměrně hrozivě, ačkoli kýžené dvacítky jsme už nedosáhli. Zvítězili jsme 19:11 a zvýšili se sebevědomí před osmým kolem kolotoče AFL, který byl již za dvěřmi.

Týmově jsme to zvládli výborně, předvedli hromadu pěkných kombinací, něco i spálili, jindy se naopak prosadili nějakou šmudlou po zemi od modré, celkově vzato se můžeme pochválit a těšit na další přátelák. Jen to rozpočítávání 450 korun na halu mezi čtyři lidi byla věc, bez níž bysme se rádi obešli. Tady asi nejvíce chyběli další spoluhráči, kteří by částce připadající na jednoho člověka výrazně ulehčili.

Ani Haluzáři se o tomto přáteláku moc nerozepsali, jak vidět z tohoto odkazu.

—————

Zpět