Haluzáři

02.08.2012 22:39

Smíšený tým, nikoli však pocity

Dneska to bude asi nejstručnejší "reportáž" za dobu existence stránek. Je tomu tak zejména z časových důvodů, předem děkuji za pochopení...

Dle původního plánu jsme měli proti Halužářům postavit dvě čtverky, jednu újezdskou a jednu gumídkovskou. Jeden z Gumídků se však pro zranění nezúčastnil, takže se obě sestavy trochu promíchaly. Za sebe ale musím říct, že jsem byl výkonem výsledné směsky mile překvapen. Na našich brankách se aktivně podíleli v podstatě všichni hráči v poli, tedy utočná dua Bohdan-Jarda a Tomáš-Roman(snad jsem to nepopletl) i obránci Petr, Vlastík a Henza. Vše pak spolehlivě jistil Vašek, který svými zákroky držel nulu na kontě svém i soupeřovém více než padesát minut. Navíc i dirigoval hřáče před sebou, ale zdaleka nebyl jediný, kdo na hřišti mluvil. Tím mířím k tomu, že na naše poměry jsme mluvili víc než jindy. Tolikrát jako dneska jsem "záda" dlouho neslyšel. Snad se v tom budeme dál zlepšovat, protože prostoru je pro to pořád dost.

Teď alespoň stručně k výsledkovému vývoji. Prvním týmem, kterému se podařilo překonat brankáře soupeře, jsme byli my, ale to bylo na dlouhu dobu vše. Jakmile jsme ale stav 1:0 dokázali prolomit, začalo to tam zase víc padat. Za stavu 5:0 v náš prospěch v čase 52:44 Vašek poprvé kapituloval a Haluzáři začali náš náskok také poměrně slepenými brankami stahovat. Myslím, že to dotáhli až na 5:4, ale potom se nám podařilo zvýšit vedení na dvoubrankové. 6:4. Dvougólovým rozdílem utkání i skončilo, když padlo po jedné brance na obou stranách. Zápas poměrně chudý na góly tak skončil našim vítězstvím v poměru 7:5.

Ohlasy z tábora soupeře můžete studovat zde.

Na závěr bych ještě využil příležitosti a připomenul bych všem, kterých se to týká, tzn. v podstatě všem kmenovým hráčům, aby se pokusili vylepšit svou nelichotivou ekonomickou vizitku na hlavní straně. Kromě toho se v kuloárech šeptá o tom, že se prý přátelák s Haluzářama uskuteční i příští čtvrtek, dávám to tedy do kalendáře akcí, ale věřím, že o tom Bohdan dá ještě určitě vědět. Otazník se vznáší stále i nad adamovským turnajem, zatím není jistá účast dostatečného počtu týmů. Pokud jde o nás, pravděpodobně dáme dohromady jednu pětku a druhou poskládají Haluzáři.

Ze tmy a nejistot nás jistě vyvedou dny příští, proto nezanevřete na tyto stránky a zůstaňte s námi.

—————

Zpět