Kdo bude 1000. návštěvník?

20.01.2012 11:36

Dne 15.1.2012 zaznamenalo naše počítadlo již 900 přístupů. Zanedlouho tak bude znamenat jeden malý krok zatím neznámého návštěvníka velký skok pro naše stránky. Kdo se stane právě 1000. návštěvníkem těchto stránek? A stihne to již v lednu? Na druhou otázku nám blízká budoucnost jistě odpoví, ovšem odpověď na tu první možná zůstane navždy zahalena tajemstvím. Částečně to ale závisí i na Vás!

Proto vyhlašme takovou minisoutěž. Vstoupíte-li v daný den na tyto stránky poprvé a uzříte-li na úvodní stránce vlevo dole počítadlo s číselm 999, je vítězství pravděpodobně Vaše. Po aktualizaci stránky by se na počítadle měla objevit kýžená tisícovka. Při vašem prvotním vstupu na stránku totiž počítadlo ještě nebylo aktualizované, takže tam tato Vaše návštěva ještě nebyla započtena. Pozor, každému se započítává jenom jedna návštěva za den, a tak to možná bude ve finále chtít i trošku taktizovat.

Šťastlivec, kterému se podaří splnit výše uvedené podmínky, nechť napíše do diskuze přesný čas svého vstupu. Porovnáním tohoto údaje s časem automatického e-mailu oznamujícího 1000. přístup vyloučíme případné nekalé praktiky.

Hlavní cenou bude dobrý pocit z výjimečnosti situace a bledá závist ostatních:-) Na hlavní stánce pak bude 1000. návštěvník oficiálně vyhlášen. Případné návrhy či připomínky ohledně cen nebo soutěže můžete zveřejňovat v diskuzi.

Hodně štěstí!

—————

Zpět